Proiectul imobiliar Yacht KID, pe lista scurtă la SHARE Architecture Awards 2024

R.S.
Miscellanea / 9 iulie

Proiectul imobiliar Yacht KID, pe lista scurtă la SHARE Architecture Awards 2024

Proiectul imobiliar Yacht KID, dezvoltat de Grupul de firme KID în zona de nord a Bucureştiului, pe malul Lacului Tei, a ajuns pe lista scurtă a prestigioaselor premii internaţionale SHARE Architecture Awards 2024, care celebrează arhitectura remarcabilă în Europa Centrală şi de Est. Cu o investiţie de 35 de milioane de euro şi beneficiind de un concept arhitectural contemporan semnat de biroul X Architecture & Engineering, Yacht KID intră astfel în cursa pentru un premiu SHARE Architecture pe 8 octombrie 2024, la Atena, Grecia, când un juriu de specialişti va decide proiectele câştigătoare, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Suntem extrem de onoraţi şi încântaţi că proiectul nostru imobiliar se află pe lista scurtă a proiectelor candidate la prestigioasele premii de arhitectură SHARE Architecture Awards 2024, ai căror câştigători se vor decide în luna octombrie la Atena. Această nominalizare este o recunoaştere importantă pentru arhitectura românească şi reprezintă o bucurie imensă pentru întreaga echipă implicată în acest proiect. Suntem mândri să vedem că eforturile noastre de a crea spaţii urbane inovatoare şi de înaltă calitate, cu tehnologii de ultimă generaţie, sunt apreciate la nivel internaţional. Aşteptăm cu nerăbdare rezultatele competiţiei şi ne dorim să continuăm să contribuim la dezvoltarea segmentului imobiliar local", a declarat Bogdan Ghiţă, cofondator al Grupului de firme KID, potrivit comunicatului.

Situat pe strada Anton Holban nr. 6, chiar pe malul Lacului Tei, Yacht KID este un ansamblu modern, exclusivist, cu vederi spectaculoase asupra lacului. Conceptul arhitectural contemporan este semnat de X Architecture & Engineering, iar ansamblul a fost deja livrat. Peste 200 de apartamente premium, dintre care 7 cu grădini şi piscine private şi 4 penthouse-uri, precum şi o galerie comercială deservesc o comunitate modernă, vibrantă, preocupată de un mediu de trai sănătos şi care pune accent pe intimitate, calitate, stil de viaţă actual. Ansamblul include şi locuri de parcare subterane, pentru o mai bună eficientizare a spaţiului.

Proiectul Yacht KID este un ansamblu imobiliar de top, care beneficiază de o tehnologie de ultimă generaţie proiectată, brevetată şi agrementată tehnic de către dezvoltator, sub marca KID Tehnology. Aceasta prevede folosirea pereţilor prefabricaţi cu faţade ventilate cu tehnologii inteligente de sigilare şi etanşeizare, soluţii furnizate în regim de exclusivitate prin compania germană ISO-Chemie. Pereţii cu design deosebit sunt prefabricaţi complet în România, cu elemente inovative de termoizolaţie, sigilare, etanşeizare, fonoizolaţie şi antiefracţie. În plus, această tehnologie oferă clădirii eficienţă energetică sporită, costuri reduse pentru încălzire şi răcire a apartamentelor, izolare termică şi fonică excelente, protecţie la foc şi împotriva condensului, totul cu impact minim asupra mediului şi respectarea normelor nZEB (nearly Zero-Energy Building, clădire cu consum de energie aproape zero). Elementele decorative pentru intradosul balcoanelor sunt şi ele o premieră, fiind realizate din materiale compozite avansate utilizate la fabricarea yachturilor, o abordare unică pe piaţa din România şi, totodată, un element-marcă şi pentru viitoarele dezvoltări ale Grupului, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb